Silva Pax Skovbadsforening

Silva Pax er en Skovbadsforening hvor formålet er at praktisere Skovbade, dele erfaringer herom og udbrede budskabet omkring denne fine praksis og alle de helbredsmæssige gevinster den fører med sig. 

Du er velkommen til at melde dig ind når du har lyst.

d. 2. April 2023  stiftede vi vores nye skovbadsforening Silva Pax, hvor vi primært sammen vil praktisere Skovbad. Vi deler vores erfaringer omkring Skovbad og forsat skabe ro i nervesystemet og udbrede budskabet omkring denne fine praksis, der støtter op omkring et godt helbred. 

Du kan melde dig ind når du har lyst – måske den 7 maj hvor vi holder åbningsfest af Badeanstalten?

Et reflekterende spørgsmål kredser for tiden inden i mig, – hvorfra jeg lader mig definere som menneske?


Og i går, da vi skov-badede sammen i den fine sol, blev det helt tydeligt for mig, at mit ønske er at definere mig ud fra naturen. WAU hvor er den smuk og hvor er skovbadning bare en fin selvkærlig praksis. Så vidunderligt at se de mennesker der deltog, bare puste ud og overgive sig til kroppen, sanserne, vejrtrækningen og ikke mindst skoven!

Så smukt og klart noget der spreder glæde i mig, at sende dem hjem med ro i nervesystemet og en afslappet krop<img draggable=

Vi er natur


Genetisk er vi opvokset i naturen. Det er her vi hører til og her hvor vores livsnødvendige luft renses. I en tid med mange skærme, der dag for dag fortæller os alt muligt andet, kan man nemt distanceres fra vores naturlige ophav. Men heldigvis skal du bare en tur i skoven for at mærke, hvor du hører til. 

Vil du høre mere om Silva Pax og vores kommende møder så – skal du ikke holde dig tilbage med:

 

Kontakte Mijamaya klik her