Ønsker du øget velvære, mindre stress og ro på nervesystemet? Så læs mere om dine muligheder for skovbadning herunder.

Tilbud til Private

Skovbad 

Som privatperson er du meget velkommen til at komme og skovbade. Jeg afholder løbende åbne skovbade hvor nysgerrige kan komme og prøve det af.

Pris:

2 timers skovbad med bål og boller koster 300 kr. pr. gang. Datoer opdateres løbende og kan ses under kalenderen for Badeanstalten, som er mit kaldenavn til stedet i skoven, hvor vi skovbader. 
Børn er også velkomne, så længe de kan respektere roen og arrangementet setuppet. 

Se datoerne her (Events)

Priser:

1 skovbad – 300 kr.
Klippekort 10 x skovbad – 2500 kr.
Klippekort familie skovbad (op til 4 personer) 10 skovbade  8000 kr.

Book et skovbad – lad fantasien blomstre

Ønsker du at skovbade på et særligt tidspunkt eller ligefrem afholde en fødselsdag som skovbad eller lignende, er jeg åben for forslag. Kontakt mig blot og lad os tale nærmere om det.


Coaching i skoven

Jeg tror på menneskelige potentialer og jeg tror på at vi meget ofte helt ubevidst begrænser og ligefrem spænder ben for os selv. Derfor elsker jeg at coache fordi, jeg dermed får lov at hjælpe den jeg coacher med selv at skabe et endnu mere fyldestgørende liv.

Coaching er et håndværk, som hjælper mennesker til at opnå det de vil. Det beror på spørgsmål der stilles ud fra en grundlæggende optimistisk tro på, det de der ønsker forandring, kan skabe den. Metoden er særlig effektiv i forhold til at bryde negative tanke- og/eller handlemønstre samt udfordringer. Alle mennesker – uanset alder og profession - kan have gavn af coaching.

Jeg tilbyder både coaching som ”walk and coaching” hvor vi går i skoven mens vi taler. Denne form er der nogen, der foretrækker da det kan være nemmere at udtrykke sig frit mens man går.
Andre foretrækker ro og derfor coacher jeg også i mit hyggelige luftige te-hus hvor naturens lyde trænger ind.

Første samtale over telefon er gratis.

Priser for coaching:

BØRN OG UNGE (op til 30 år)
1½ time 1000,-

Forløb a 3 gange a 1½ time 2500,-

Forløb 6 gange 5500,-

VOKSNE (over 30 år)

1½ time 1250,-
3 gange á  1½ time  3500,-


Citat:
”Mijamaya er en varm og dejlig sjæl, der har givet mig præcis de skub og støtte, som jeg har haft brug for. Hun har givet den menneskelige guidens, som jeg manglede og ikke har kunne få ved en psykolog” (sagt af en yngre kvinde)

Vi er natur

Genetisk er vi opvokset i naturen. Det er her vi hører til og her hvor vores livsnødvendigt luft renses. I en tid med mange skærme, der dag for dag fortæller os alt muligt andet, kan man nemt  distanceres fra vores naturlige ophav. Men heldigvis skal du bare e tur i skoven for at mærke hvor, du hører til.

Videnskabelig dokumenteret effekt

Et skovbad er nærende på mange måder
  • Sænker dit stressniveau
  • Skaber balance i dit nervesystem
  • Sænker dit blodtryk
  • Støtter dit immunsystem
  • Gavner dit hjerte-kar-system og dit stofskifte.
Det kan lette negative følelser og øge positive tanker og
  • Få dit blodsukker til at falde
  • Forbedre din koncentration og din hukommelse
  • Lette depression og angst
  • Øge din smertetærskel
  • Give dig bedre søvn og mere energi
"Naturen haster aldrig, men alt er gennemført"
– William Shakespeare
”Se dybt ind i naturen, og så vil du forstå alting bedre."
Albert Einstein

Hvad siger  dem der har prøvet samarbejde indinatur?Jeg har tit summet over, hvad det er, der gør Mijamaya så helt speciel.  Hun har det her sted i skoven, et rekreativt rum, det perfekte sted at nulstille teamet, familien eller personalegruppen. Bål og frisk luft, plads og stilhed. Det er som om, at skoven og Mijamaya tilsammen skaber et rum, giver plads til refleksioner på et helt andet plan, til nytænkning, udvikling og planlægning. Det er ligeledes stedet, hvor individet kan lade roen komme over sig, lade Mijamaya lede en transformerende proces for så at tage derfra med fornyet energi og klarere tanker. Helt særligt er det, at Mijamaya er lige så reflekterende som skoven tillader, men samtidig så skarp som det kræves at være at tage styringen i et menneskes eller en gruppe udviklingsproces..

Camilla Mørk

Didaktikker - Facilitator

Seneste fortællinger fra skoven

Kontakt

Tag fat i mig!

Navn*
E-mail adresse*
Dit mobil nummer *
Besked
0 of 350

Outlab v/ Mijamaya 
Ravnsbjergvej 12
3400 Hillerød
Denmark
tlf. 27 14 44 60
email. mijamaya@indinatur.dk